Diamond Blitz

 

Diamond Blitz on retro tyylinen 5×4 kolikkopeli jossa 20 voittolinjaa. Putoavat Wild symbolit siirtyvät alaspäin 1 rivillä jokaisella pyöräytyksellä ja Blitz Mode antaa 5 pyöräytystä, joissa Wild symbolit lukittuvat alareunan saavuttamisen jälkeen tai yhdistämisen jälkeen jo samalla kelalla lukittuna olevan wild symbolin kanssa suuria voittoja varten!

 

• Putoavat wild symbolit – Kun wild symboli ilmestyy kelalle, se lukittuu ja siirtyy alaspäin 1 rivillä jokaisen pyöräytyksen jälkeen.
• Blitz Mode – Blitz-pyöräytyksien aikana liikkuvat wild symbolit liikkuvat pohjaan tai alimpaan vapaaseen paikaan. Kun ne saavuttavat alimman vapaan paikan, ne lukittuvat Blitz-tilan ajaksi ja palkitsevat vielä yhdellä Blitz pyöräytksellä!
• Retro Feel – Vanhan koulukunnan grafiikat ja ääniefektit ilahduttavat perinteisten pubi aiheisten kolikkopelien faneja.

Julkaisupäivä 09.04.2020

Volatiliteetti 1/5

Maksimi voitto: 500x

RTP: 95.75%

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

The Wild Hatter

 

The Wild Hatter on sykähdyttävä 4×5 kolikkopeli jossa 30 voittolinjaa ja mullistava 3333X maksimi voitto. WILDS laukaisee ainakin yhden RESPIN ominaisuuden, lukitsemalla yhden symbolityypin ja myöntämällä RESPIN kertoimen tässä upeassa, hullussa ja psykedeelisessä seikkailussa!

 

• Mullistava maksimivoitto 3333X
• The Hatter – Kun hän laskeutuu rullille, hän lukitsee satunnaisen symbolityypin ja laukaisee ilmaisen Respin ominaisuuden
• Voittokerroin – Respinsin aikana vain lukittu symbolityyppi ja Wild symboli laskeutuvat. Jos uudet symbolit laskeutuvat, ne myös lukittuvat ja laukeisee uuden Respinin ja lisäämällä RESPIN-kerrointa +1: llä!

Julkaisupäivä 16.04.2020

Volatiliteetti 5/5

Maksimi voitto: 3000x

RTP: 95.79%

Are you over 18-years old ?

It's our responsibility to make sure our visitors are of legal age. Are you at least 18 years old?