That´s Rich

 

That’s Rich on 5- rullalla varustettu kolikkopeli jossa 10 voittolinjaa.

That’s Rich kolikkopeli sisältää Wild symbolin, joka voi laskeutua mille tahansa rullalle. Wild symbolic korvaa kaikki merkit, lukuunottamatta Scatter merkkiä. Wild symboli voi laajentua Koko rullan kokoiseksi minkä tahansa pyöräytyksen aikana. Wild symboli laajeenee aina WIN SPIN toiminnon aikana.

SCATTER symboli voi laskeutua mille tahansa rullalle. 3 tai enemmän Scatter symbolia laukaisee WIN SPIN toiminnon, jossa 5 WIN SPIN kierrosta. Jokainen WIN SPIN kierros takaa vähintään yhden voitto yhdistelmän.

WIN SPIN toiminnon aikana pelaaja voi saada ns. Re-Triggerin saamalla Scatter symbolin. WIN SPIN toiminnossa on maksimi kierrosmäärä, joka on 20 WIN SPIN kierrosta! Jokainen ns. Re-trigger antaa 2 WIN SPIN kierrosta lisää, per Scatter symboli. Jos pelaaja on saavuttanut jo 19 WIN SPIN kierrosta, SCATTER symboli antaa vain yhden kierroksen lisää!

WIN SPIN  toiminnon aikana WILD symboleilla on voittokerroin, voittokerroin toimii vain jos pelaaja saa voiton WILD symbolin avulla! Jokainen rullalle pysähtynyt WILD symboli kasvattaa voittokerrointa +1 maksimi voittokerroin on 20X. Noussut voittokerroin pätee vasta seuraavalla WIN SPIN kierroksella!

Välitön X20 WILD voittokerroin saattaa aktivoitua viimeisellä pyöräytyksellä!

JULKAISUPÄIVÄ: 09.04.2020

VOLATILITEETTI: 4/5

MAKSIMI VOITTO: 10 000x (rajattu)

RTP: 96.27%

Bonus/ilmaiskierros ominaisuus: Kyllä

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Ring Of Odin

 

Ring of Odin on 5×3-rullilla varustettu kolikkopeli jossa 10 voittolinjaa.

Saadessasi rullille 1, 3, 5 Scatter symbolin aktivoituu FREE SPINS toiminto, jossa 4 kierrosta. Jos SCATTER symboli laskeutuu ODININ RENKAASEEN, aktivoituu toiminto jossa 4 kierrosta varustettuna voittokertoimella. FREE SPINS toiminnon aikana jokainen SCATTER symboli lisää yhden kierroksen. Voittokertoimella varustetulla FREE SPINS toiminnon aikana jokainen SCATTER symboli lisää voittokerrointa yhdellä!

ODIN’S RING: Tämä toiminto voi aktivoitua millä tahansa kierroksella! Symboli joka laskeutuu ”ODININ RENKAASEEN” on valittu symboli, jos valittu symboli laskeutuu yhteen tai useampaan ODININ RENKAASEEN aktivoituu

DRAUPNIR RE-SPIN(S) toiminto. Valittujen symboleiden määrä, jotka laskeutuvat ODININ RENKAASEEN päättää DRAUPNIR RE-SPINS kierrosten määrän!

DRAUPNIR RE-SPINS: Jos toiminto aktoivoituu valittu symboli tuplaantuu kaikiin 9 ODININ RENKAASEEN DRAUPNIR RE-SPIN(S) toiminnon ajaksi.

VOITTOKERROIN FREE SPINS: Scatter symboli ODININ RENKAASSA antaa mahdollisuudeen laukaista VOITTOKERROIN FREE SPINS toiminnon. SCATTER symboli voi näkyä rullilla 2, 3, 4 yksittäisen RE-SPIN kierroksen aikana. SCATTER symbolin laskeutuminen ODININ RENKAASEEN re-spin toiminnon aikana lisää voittokerrointa +1.llä jopa 9X kertoimeen saakka!

Jos FREE SPINS toiminto Ja ODININ RENGAS toiminto aktivoituu samalla pelikierroksella, FREE SPINS toiminto aktoivoituu vasta kun kaikki re-spin kierrokset on pelattu, mukaan lukien DRAUPNIR RE-SPINS!

Jos FREE SPINS toiminto, sekä VOITTOKERROIN FREE SPINS toiminto aktivoituu samalla pelikierroksella, vain VOITTOKERROIN FREE SPINS toiminto aktivoituu!

 

JULKAISUPÄIVÄ: 16.04.2020

VOLATILITEETTI: 3,8/5

MAKSIMI VOITTO: 5000x

RTP: 96.20%

Bonus/ilmaiskierros ominaisuus: Kyllä

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Annihilator

Annihilator on 5-rullainen kolikkopeli, jossa 10 voittolinjaa

Valikoima bändin ‘Annihilator’ hittikappaleita on kuunneltavissa soittolistasta.

Wild symboli (Jeff Waters) korvaa kaikki symbolit paitsi Scatter ja Bonus symbolit. Scatter symboli esiintyy vain rullilla 1, 3 ja 5. Bonus symboli esiintyy vain rullilla 2, 3 ja 4.

’In Command’ -ominaisuus voi aktivoitua satunnaisesti peruspelissä.. Jos se aktivoituu, mikä tahansa rullille ilmestyvä Wild symboli laajenee siten, että se täyttää vastaavat rullat kokonaan, korvaten kaikki symbolit lukuun ottamatta scatter ja bonus symboleita! Jos kierros ei tuota voittoa / tai laukaise toimintoa, myönnetään yksi re-spin kierros! Aiemmin laajentuneet Wild-symbolit pysyvät paikoillaan, ja muut käytettävissä olevat rullat pyörittävät uusien symbolien aikaansaamiseksi. Lisäkierroksia myönnetään niin kauan, että saavutetaan voittava yhdistelmä / tai voitetaan toiminto! Tämä toiminto ei ole  aktiivinen FREE SPINS toiminnon aikana!

Fun Palace -ominaisuus aktivoidaan kolmella bonussymbolilla. Valitse nukke merkkejä piilotettujen palkintojen paljastamiseksi, kunnes loppupalkinto on valittu. Kun löydät rahapalkintoja, joiden arvo on 1x, 2x, 3x ja 5x kokonaispanoksesta, voitto kerätään, ja voit valita toisen nuken. Kun löydät rahapalkintoja, joiden arvo on 10x, 15x, 20x, 25x ja 50x, kokonaispanoksesta, voitot kerätään ja ominaisuus päättyy. Kun löydät Scatter-symbolin, toiminto loppuu ja ‘Set the World on Fire’ -ominaisuus aktivoituu heti.

‘Set the World on Fire’ toiminto aktivoituu kolmella Scatter symbolilla, tai Fun Palace toiminnon kautta! FREE SPINS toiminnossa on 8 kierrosta. Laajennettu Wild symboli on aina näkyvissä ominaisuuden ajan, ja se korvaa kaikki symbolit lukuun ottamatta scatter symbolia. Bonussymboli ei ole näkyvissä ilmaispyöräytyksissä.

Ennen jokaista ilmaiskierrosta laajennettu WILD siirtyy sivuttain (vasemmalle tai oikealle) satunnaisen määrän rullia. Liike korostaa symboleja luomalla tulipolun. Tulipolku voi olla joko 1 tai 3 symbolia korkea. Korostetulle symbolille laskeutuva Wild symboli muuttaa koko tulipolun Wild symboleiksi.

Free Spins kierrosten aikana jokainen Scatter symboli palkitsee kahdella lisäpyöräytyksellä jopa 50 pyöräytykseen saakka!

 

JULKAISUPÄIVÄ: 23.04.2020

VOLATILITEETTI: 4,3/5

MAKSIMI VOITTO: 5000x

RTP: 96.20%

Bonus/ilmaiskierros ominaisuus: Kyllä

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Agent Destiny

 

Onko sinulla rohkeutta Liittyä Agent Destinyn ryhmän matkaan ja pelastaa maailma? Ota siitä selvää tässä Play’n GO: n, uusimmasta ja vauhdikkaasta pelissä, Agent Destiny!

Tässä 5 rullaisessa vakooja pelissä, Pelin päähenkilö on kiehtova vakooja Agent Destiny, jonka tehtävänä on pitää maailma turvassa megagalomaniaalisilta päämiehiltä, jotka yrittävät valloittaa maailmaa.

Peli on suunniteltu 60-luvun suosittujen vakoojaelokuvien ja TV-ohjelmien tyyliin. Symboliteokset ovat inspiroineet sarjakuvataiteilija Adam Hughes.

Agent Destiny on yksi pelin symboleista yhdessä Adamin, toisen vakoojansa hänen toimistostaan, ja kahden rikollisen päämiehen, The Doctorin ja Madamin kanssa. Loput symbolit koostuvat tyylitellystä Jätkä-ässä-korttien arvoista.

Pelissä on kaksi Wild symbolia, jotka auttavat sinua tehtävässasi. Ensimmäinen on normaali Wild, joka on turvallinen, jolla on runsaasti salaisuuksia, ja toinen on Wild Scatter lähtölaskurin muodossa. Molemmat korvaavat minkä tahansa pelin sisäisen symbolin luodakseen voittoyhdistelmiä pelin voittolinjoille, mutta Wild scatter voi myös laukaista ilmaiskierros -ominaisuuden.

Sekä kuva symbolit että Wild symbolit voivat näkyä pinottuna kahden tai kolmen rivin korkeudella rullilla. Jos kaksi samankokoista samankokoista symbolia laskeutuu rullalle vierekkäin, ne sulautuvat yhä suurempien symbolien luomiseksi!

Peli sisältää myös joitain erinomaisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua seikkailuissa! Nämä ovat linkitetyt kelat, yksittäinen ilmaiskierros ja ilmaiskierros ominaisuus.

Linkitetyt kelat

Voit laukaista linkitetyt kelat satunnaisesti peruspelin aikana, mutta ne ovat myös läsnä jokaisessa spinissä, kun aktivoit ilmaiskierros ominaisuuden

2-3 kelaa yhdistetään ja pyörii yhdessä aktivoimalla mega-symbolit kuvasymboleilla ja Wildsillä. Ne voivat olla kooltaan 2×2, 2×3 tai 3×3 ruudukkoväliä.

Loput kiekot pyörivät normaalisti, ja voitot maksetaan, kun rullat laskeutuvat.

Yksittäinen ilmaiskierros

Jos 2×3- tai 3×3-mega-symboli laskeutuu peruspelin aikana ruudun oikeimmalle rullalle, niin kun pyöritys on pysähtynyt ja voitot maksettu, sinulle annetaan ilmainen pyöräytys.

Megasymbolit siirtyvät sitten ruudukon vasempaan reunaan ja sitten 2 tai 3 jäljellä olevista keloista tulee linkitetyiksi keloiksi.

Ilmaiskierros ominaisuus

Jos Wild Scatters laskeutuu rullille 1, 3 ja 5, käynnistät ilmaiskierrokset (9 kierrosta)

Ensimmäisellä kierroksella Linkitetyt kelat ilmestyvät ruudukon molemmille puolille ja jäljellä oleville kierroksille uusi ”setti” linkitettyjä keloja ilmestyy oikeaan reunaan, ennekuin se siirtyy vasempaan reunaan seuraavalla kierroksella ( Niinkuin yksittäisellä ilmaiskierroksella).

Jos jokin Wild Scatters symboleista laskeutuu kolmannelle kiekolle millä tahansa ilmaiskierroksella, sinulle annetaan ylimääräinen ilmaiskierros!

Tehtävä on asetettu … Onko sinusta voittajaksi? Pelaa Agent Destiny peliä!

 

JULKAISUPÄIVÄ: 07.05.2020

VOLATILITEETTI: 5/5

MAKSIMI VOITTO: 5000x

RTP: 96.26%

Bonus/ilmaiskierros ominaisuus: Kyllä

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Charlie Chance in Hell To Pay

 

Yleiskatsaus

Charlie Chance in Hell to Pay on 3-kiekkoinen videopeli, jolla on 5 kiinteää voittolinjaa, maksut tulevat vasemmalta oikealle.

Charlie Chance in hell to pay pelissä maksaa wild- ja kerroin wild symboleilla, siinä on myös scatter symboli, joka voi esiintyä minkä tahansa symbolin vieressä. Parhaiten maksavat symbolit ovat klassinen Hell’s Bells, 666 ja Bar. Viinirypäleet, omena, sitruuna ja kirsikka ovat vähiten maksavia symboleja.
Wild-symboli korvaa minkä tahansa muun kelan symbolin voittavan yhdistelmän muodostamiseksi.

Siellä on myös Wild-symboleja, joihin on kiinnitetty x2- tai x3-kertoimia, mikä koskee heidän luomiaan voittoyhdistelmiä. Saman voittolinjan wild kertoimet voivat kertoa jopa x27

3 rullille laskeutuvat scatter symbolit laukaisevat Feature Board -toiminnon, jossa on mahdollista voittaa välitön palkinto,  uudelleenpyörätys toiminto randomeilla wild symboleilla on lisättynä rullille satunnaiskertoimella (x2, x3 tai x25), voitto pyöräytys tai 8 Ilmaiskierrosta. Nämä ominaisuudet (paitsi voitto pyörätys) eivät takaa voittoa.

Ilmaisissa pyörityksissä Scatter-kuvakkeet kerätään. Feature board laukaistaan keräämällä 3 scatter symbolia. Feature Board toimii samalla tavalla kuin peruspelissä samoilla palkinnoilla. Ilmaiskierroksiin laskeutuminen lisää vielä 8 ilmaiskierrosta. Kun Scatter-kuvakekeräysmittari on täynnä, rullilla olevat muut Scatter-kuvakkeet lisätään mittariin ominaisuuden laukaisun jälkeen. Keräysmittari nollataan ominaisuuden alkaessa. Jäljellä olevat ilmaiskierrokset jatkuvat, kun Feature Board käynnistetään ja ominaisuus toistetaan.

 

 

Julkaisupäivä 21.05.2020

VOLATILITEETTI 3.5/5

MAKSIMI VOITTO: 6666x

RTP: 96.23%

Bonus/ilmaiskierros ominaisuus: Kyllä

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Rich Wilde and The Shield of Athena

 

Yleiskatsaus

Rich Wilde abd The Shield of Athena on 5 rullainen videokolikkopelit jossa 10 voittolinjaa!

WILD-symbolia edustaa Rich Wilde. SCATTER-symbolia edustaa Cat Wilde. Muita symboleja ovat Ateenan kilpi, Ateenan ruori, Viisauden rengas, Rohkeuden riipus ja Kultainen pöllö. Pelissä on myös A, K, Q, J, 10 symbolit.

MEDUSA RE-SPIN -ominaisuus voi aktivoida KAIKKI spinit, jos Athenen WILD-kilpi laskeutuu kelalle, yksi MEDUSA RE-SPIN -palkinto myönnetään. Shield of Athena -symboli muuttuu nyt WILD symboliksi. Kaikki Shield of Athena -symbolit pidetään paikoillaan nykyisten voittoyhdistelmien rinnalla, ja rullat uudelleen pyörähtävät. Jos enemmän Shield of Athena -symboleja tai voittavia yhdistelmiä laskeutuu RE-SPIN: llä, ne lukittuvat ja rullat pyörähtävät uudelleen. Tämä toistuu, kunnes enää Shield of Athena -symboleja tai voittavia yhdistelmiä ei laskeudu. Sitten kaikki lukitut voittoyhdistelmät maksetaan.
MEDUSA RE-SPIN -vaiheen aikana kaikki WILD- ja SCATTER-symbolien esiintymät muuttuvat Ateenan kilpi symboliksi!

Saa 3, 4 or 5 SCATTERS symbolia saadaksesi 10, 12 tai 15 MEDUSA’S GAZE ilmaispyöräytystä. Ilmaiskierrosten aikana, MEDUSA RE-SPIN on aina aktiivisena. Ilmaiskierrokset voivat laueta uuudelleen saamalla 3, 4,tai 5 scatter symbolia joista palkintoina 10, 12 tai 15 lisä ilmaiskierrosta.

Jos sekä MEDUSA RE-SPIN että MEDUSA GAZE ilmaiskierrokset laukaistaan samassa pyöräytyksessä, MEDUSA RE-SPIN pelataan kokonaisuudessaan, ennen kuin peli siirtyy ilmaiskierroksiin.

 

 

Julkaisupäivä 28.05.2020

VOLATILITEETTI 5/5

MAKSIMI VOITTO: 10000x

RTP: 96.25%

Bonus/ilmaiskierros ominaisuus: Kyllä

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Twisted Sister

Yleiskatsaus

Twisted Sister on 6×6-asteikkoinen videopelipeli.

Voitot saavutetaan hankkimalla vähintään viisi symbolia klustereissa. Ne poistetaan ja uudet symbolit täyttävät ruudukon.Cascades jatkuu, kunnes enää voittoja ei voida luoda. Ei voittavassa spinnissä on mahdollisuus, että 2 ANGRY DADSiä lisätään satunnaisesti DAD GOES ANGRY toiminnon kautta.
Kaikki voittaneen bändin jäsensymbolit täyttävät GUITAR CHARGE METER 1: llä, johon mahtuu korkeintaan 15 latausta. BAND-OMINAISUUDET vapautuvat satunnaisesti, jos vähintään 5 latausta on kerrallaan, kun kaikki voitot on laskettu eikä kaskadeja ole enää. Bändinjäsensymboli valitaan satunnaisesti jokaisessa ominaisuuden aktivoinnissa ja kaikki vastaavat symbolit saavat ominaisuuden vaikutuksen. Jos bändinjäsensymboleita ei ole, valitaan ei-jäsensymboli.

SCREAM tuhoaa kaikki ympäröivät ei-jäsensymbolit valittujen symbolien ympärillä.

GO WILD muuntaa valitut symbolit WILDS-symboliksi

UNITE muuttaa symbolit valituiksi symboleiksi.

VIHASISETSÄT ovat WILD-SCATTEREJA ja ne kerätään ANGER METER -sivulle, jos ne muodostavat voiton muilla symboleilla.

4 ANGRY DADS aktivoi, WE’RE NOT GONNA TAKE IT, mutta mahdolliset ylimääräiset ANGRY DAD ylilataukset ANGRY METERISSÄ nostavat WIN MULTIPLIER -arvoa yhdellä. Ristikko tyhjenee ja uusi kierros alkaa MEGA BAND -symbolilla, joka näyttää heittävän kaikki ANGRY DADS. pois ruudukosta. MEGA BAND -symboli valitsee ANGRY DADIN ja astuu suuntaansa yksi kerrallaan, kunnes se saavuttaa tavoitteen poistaakseen sen ruudukosta. WE’RE NOT GONNA TAKE IT päättyy, kun kaikki ANGRY DADIT otetaan pois eikä voittoja enää ole.

GUITAR-lataukset lasketaan, WE’RE NOT GONNA TAKE IT  ja BAND-OMINAISUUKISEN aikana, ja ominaisuudet toistuvat normaalisti, mutta MEGA BAND -symboli ei lisää latausta GUITAR-LATAUS MITTARIIN.

MEGA BAND -symboli ja ANGRY DADS eivät putoa alaspäin myöhemmillä pudotuksilla, WE’RE NOT GONNA TAKE IT toiminnon aikana

 

 

Julkaisupäivä: 04.06.2020

VOLATILITEETTI: 3.5/5

MASKSIMI VOITTO: 4500x

RTP: 96.20%

Bonus/ilmaiskierros ominaisuus: Kyllä

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Troll Hunters 2

 

Yleiskatsaus

Metsästys on käynnissä! Peikkometsästäjät ovat jälleen palanneet yrittäessään suojata kyläänsä uhkaavalta peikolta, joka on vaivannut heitä ikuisuuteen!

Liity korppihiuksiseen Ylvaan, tiukkaan soturiin Borghildiin ja pelottavaan Astridiin, kun nämä pelottavat naiset ryhtyivät suojelemaan kyläänsä tässä sekoittavassa uudessa urassa.

Peli sisältää myös pudotuskertoimen ladataksesi voittoasi jopa enemmän jokaisella kierroksella! Jokaisesta voittokokonaisuudesta, jonka saat kierroksen aikana, kerroin kasvaa yhdellä. Joten ensimmäisestä voittokokonaisuudesta saadaan x1-kertoin; toisessa sarjassa on x2-kertoin ja niin edelleen. Kun enää voittoja ei ole ja uusi kierros alkaa, Pudotuskerroin nollataan, ja peli jatkuu!

Pelissä on kolme erityyppistä Wilds-peliä, jotka auttavat sinua peikkotaisteluseikkailussa. Ensimmäinen näistä on vakiovilli, jota edustaa Odin-symboli. Aina kun kolme symbolia luovat voittavan rivin, ne poistetaan ruudukosta ja tavallinen villi näkyy siellä, missä keskimmäinen symboli oli.

Toinen tyyppi Wilds on Kerroin Wilds, jota edustavat x2 ja x3 symbolit. Pelin aikana yksi Troll Hunters on kelan vieressä odottamassa sinua auttamassa. Vastakkaisella puolella on latausmittari, joka voidaan täyttää luomalla voittolinjat HP-symboleilla. 3, 4 tai 5 symbolin voitot täyttävät vastaavasti 1, 2 tai 3 osaa mittarista, ennen kuin ne nollataan seuraavalla kierroksella.

Kun mittari on täytetty, sen mukaan, kumpi Troll Hunter on ruudukon vieressä, se sijoittaa satunnaisesti osan johdoistaan ruudukon jäljellä olevien symbolien päälle. Astrid antaa sinulle Vakiovillin, Borghild antaa sinulle x2-kertoimen Wilds ja Ylva antaa sinulle x3-kertoimen Wilds.

The third and final Wild is the Troll Wild, which is unleashed during the Win Spin feature as part of the game’s bonus feature, here’s how it works:

Jokaisen pelikierroksen aikana yksi kolmesta ensimmäisestä rivistä valitaan BONUS-riviksi. Jos kaikki symbolit tyhjennetään kyseiseltä riviltä, voit ottaa käyttöön bonusominaisuuden. Ominaisuuden alussa sinun on valittava yksi peikkojen metsästäjistä auttaaksesi sinua; jokainen antaa sinulle eri määrän ilmaispyöräytyksiä ja oman villin kierrokselle.

Ilmaispyöritysten aikana maksumittari vaihtuu antamasta sinulle Kerroinlaskut antamaan sinulle ilmaisia voitokierroksia (jotka ovat riippumattomia pelaajan valitsemista ilmaiskierrosten määrästä). Kun voitat Win Spin -pelin, se aktivoidaan nykyisen ilmaiskierroskierroksen lopussa.

Win Spin aikana 2×2 Troll Wild sijoitetaan satunnaiseen kohtaan ruudukossa. Troll Wild on saman kertoimen arvoinen kuin se, joka myönnettiin valitsemallesi Troll Hunterille ilmaiskierrosten alussa.

Voit laukaista toisen Win Spin -voiton Win Spin: n aikana täyttämällä latausmittarin uudelleen, ja uusi Troll Wild asetetaan ruudukkoon, kun uusi spin käynnistyy.

Jos Win Spin käynnistetään uudelleen, edellisen Win Spin -pudotuksen kertoja ei nollaudu, kun uusi spin käynnistyy, mutta jatkaa uuteen Win Spin -kierrokseen.

Teroita kirvesi … on aika mennä metsästämään!

 

Julkaisupäivä: 18.06.2020

VOLATILITEETTI: 3.5/5

MASKSIMI VOITTO: 5000x

RTP: 94.50%

Bonus/ilmaiskierros ominaisuus: Kyllä

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cat wilde and the Doom Of Dead

 

Yleiskatsaus

Doom of Dead on 5 rullainen ja 3-rivinen videopeli, jolla on 10 kiinteää voittolinjaa

Wildsit (villit) voi laskeutua mihin tahansa kelaan, ja kaikki Wildsit (villit) laajenevat täyttämään kelan.

3 rulliin 1, 3 ja 5 ilmestyvää SCATTER-symbolia laukaisee 10 ensimmäistä ilmaiskierrosta. 10 ylimääräistä ilmaiskierrosta voidaan ansaita tilan aikana hankkimalla 3 SCATTER-symbolia rullille 1, 3 ja 5.

Ilmaiskierrosten lukumäärä on rajaton!

Ennen ilmaispyörätysten aloitusta, symboleista valitaan mikä tahansa, korkean tai huonosti maksavan symbolin joukosta erityiseksi laajenevaksi symboliksi koko ilmaispyörätys -jakson ajan. Sen jälkeen kun säännöllisten voittoyhdistelmien palkinnot on tunnistettu, erikoislaajentava symboli voi laajentua kattamaan kaikki kolme kiekkoa.

Tämä symboli laajenee vasta, kun se on osa voittavaa yhdistelmää. Erityisten laajentavien symbolien ei tarvitse näkyä vierekkäin, jotta saadaan voittava yhdistelmä.

WILD-symbolit voivat luoda voittavia yhdistelmiä myös laajentuvien symbolien kanssa.

Julkaisupäivä: 25.06.2020

VOLATILITEETTI: 5/5

MASKSIMI VOITTO: 5000x

RTP: 96.29%

Bonus/ilmaiskierros ominaisuus: Kyllä

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nyjah Huston – Skate For Gold

Yleiskatsaus

Nyjah Huston – Skate for Gold 5 rullainen ja 3-rivinen videopeli, jolla on 10 kiinteää voittolinjaa

Nyjah Huston – Skate for Goldissa on Nyjah-symboli, 4 TRICK-symbolia, 1 WILD-symboli, 1 LAAJENNETTU WILD BOARD, 1 GOLDEN WILD BOARD ja S K A T E -symbolit.

Jos COMBO-MITTARI on aktivoitu, missä tahansa pohjapyöräytyksessä se näyttää TRIKKIN ja jos TRICK laskeutuu mihin tahansa kelaan, WILD BOARD RE-SPIN laukeaa. Rullat pyörähtää (re-spin) uudelleen ja luodaan kaksi WILD symbolia ja yksi laajennettu WILD symboli. LAAJENNETTU WILD symboli täyttää jokaisen paikan yhdellä rullalla. Jos LAAJENNETTU WILD symboli muuttuu GOLDEN WILD BOARDiksi, siinä on joko x2, x3, x5 tai x10 Kerroin korotus!

SKATE (FREE SPINS) laukaistaan saattamalla jokaiselle kelalle jokainen KULTAISEN S-, K-, A-, T- ja E-symboli SKATE sanan muodostumiseksi. Niiden on oltava kunnossa vasemmalta oikealle. S kelalla 1. K kelalla 2. A kelalla 3. T kelalla 4. E kelalla 5.

ILMAIS PYÖRÄTYKSISSÄ, Yhdistelmä-MITTARI on aktiivinen jokaisessa spinissä ja näyttää 3 Trikkiä (temppua). Laske TRICK-symbolit vasemmalle oikealle minkä tahansa kelan kohdalle missä tahansa asennossa. Kun Yhdistelmä on saavutettu, WILD BOARD RE-SPIN käynnistyy ja myönnetään vielä 2 ilmaispyöräytystä, seuraava joukko TRICK-symboleja valitaan seuraavalle ilmaispyörätyksille.

Jos WILD BOARD RE-SPIN ja SKATE (ilmaispyöräytykset) Laukaistaan samalla pyörätyksellä, WILD BOARD RE-SPIN pelataan ensin kokonaan, ennenkuin peli siirtyy ilmaiskierros tilaan!

 

Julkaisupäivä: 02.07.2020

VOLATILITEETTI: 3/5

MASKSIMI VOITTO: 5000x

RTP: 96.20%

Bonus/ilmaiskierros ominaisuus: Kyllä

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gold Volcano

Yleiskatsaus

Gold Volcano on videopeli, jota pelataan ruudukon muotoisella tulivuorella.

Symbolit nousevat näkyviin. 4 tai useampi vaaka- tai pystysuunnassa kytketty symboli klusterissa myöntää voiton. Vain klusterin suurin voitto maksetaan. Voittajasymbolit poistetaan. Uusia symboleja tarjotaan tyhjien tilojen täyttämiseksi symbolikaskadin kautta. Useat saman symbolin klusterit, joita ei ole kytketty, maksetaan erikseen.

’Vaikuttava’ ominaisuus laukaistaan satunnaisesti, kun peruspelissä ei voita, mukaan lukien alkuperäinen pyöräytys ja / tai myöhemmät symbolikaskadit. Suoritetaan 1/3 tehosteista. Efektejä voidaan toistaa vain kerran pyöräytystä kohden, missä tahansa järjestyksessä, yhteensä 3 efektin per pyöräytys.

Paine-ominaisuus laukaistaan satunnaisesti, kun voittavat symbolit poistetaan. Wild symboli luodaan käytettävissä olevalle tyhjälle alueelle ennen uusien symbolien tarjoamista, korvaten kaikki symbolit lukuun ottamatta Scatter symbolia. Wild symboleille voidaan määrittää satunnaisesti x2-kertoin. Samassa voitossa, kertoimen osoittavat Wild symbolit moninkertaistuvat keskenään.

Rumble ’- nykyinen symbolien ruudukko sekoitetaan ja Scatter-symboli luodaan.

’Lava’ – luodaan lisäkerros mistä tahansa symbolista, paitsi Scatter symbolista.

’Excavate’ – 3 – 5 villiä symbolia sijoitetaan satunnaisiin paikkoihin.

Kiteytysominaisuus laukaistaan keräämällä Scatter-symboli. Kun vaadittu määrä Scatter-symboleja on saavutettu, vastaava symboli muuttuu heti kullaksi – korkeimmin maksavaksi symboliksi. Kokoelma ja muuntaminen nollataan kunkin pelikierroksen lopussa, paitsi silloin, kun ”Eruption” -ominaisuus laukaistaan, kun eteneminen jatkuu eikä sitä ole palautettu. Siinä on 3 tasoa, joista jokaisessa tarvitaan 3 scatter symbolia päästäkseen eteenpäin. Hajontasymbolit poistetaan pelistä, kun enää päivitys ei ole mahdollista.

Eruption-ominaisuus laukaistaan, kun 6 peräkkäistä symbolikaskadia on tapahtunut, ja aktivoidaan, kun uusia voittavia yhdistelmiä ja / tai vaikutuksia ei saavuteta. Palkitaan 5 iilmaiskierroksella. Ilmais kierrokset pelataan suuremmalla ruudukolla (8×8). Symbolit nousevat näkyviin. Kaksi keskipylvästä työntävät symbolit ulospäin täyttääksesi symbolipaikat tulivuorin ulkopuolella. Symbolit työntyvät ylös ja liukuvat sivuttain eivätkä voi ylittää tulivuorin sisä- tai ulkopuolen näkyvää reunaa. Voitot voidaan tehdä missä tahansa ruudukossa.

Yksi ylimääräinen ilmaiskierros myönnetään, kun ’Eruption’ -ominaisuuden aikana on tapahtunut 6 peräkkäistä symbolikaskadia.

Julkaisupäivä: 16.07.2020

VOLATILITEETTI: 4/5

MASKSIMI VOITTO: 10000x

RTP: 96.20%

Bonus/ilmaiskierros ominaisuus: Kyllä

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Win a Beest

 

Yleiskatsaus

 

 

Julkaisupäivä 23.07.2020

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Riddle Reels

 

 

 

Julkaisupäivä 30.07.2020

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Blinged

 

 

 

 

Julkaisupäivä 06.08.2020

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Saxon

 

 

 

Julkaisupäivä 13.08.2020

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Diamond Vortex

 

 

 

Julkaisupäivä 20.08.2020

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jolly Roger

 

 

Julkaisupäivä 27.08.2020

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Are you over 18-years old ?

It's our responsibility to make sure our visitors are of legal age. Are you at least 18 years old?