MM-kisat 2019

Päivää!
Parikin hyvää kokeilun arvoista kohdetta tänään, joista kirjoittelen pienen selostuksen.

Usa- Suomi
Jenkkien turnaus ei ole alkanut täysin odotetusti, ensin turpaan kotijoukkue Slovakialta, ja sen jälkeen toki ”rutiinin” omainen voitto Ranskasta. Monella suurella maalla kuten USA, Kanada, Venäjä, Ruotsi on paineita voittamisesta, koska odotukset ovat korkealla.. Joukkue on täynnä huippunimiä mutta silti joukkuepelaaminen ei ole tässä kohtaa vielä 100% täydellistä, kerkeääkö se kasvamaan täyteen 100%  jää nähtäväksi. Suomi pelaa tällä hetkellä hurmoksessa ja Kaapo Kakko johdattaa omiaan kohti parempia suorituksia.. Paljon on paineita nuorukaisella mutta selvästi kasetti kestää ja sen varaan tällä hetkellä paljon nojataankin! Suomen viisikkopeli toimii myös loistavasti, maalivahti peli on kunnossa, puolustus toimii, joten kaikki avaimet voittamiseen löytyy! Suomi on ollut Usalle vaikea vastustaja aina, ja uskon että tulee olemaan myös tänään, kertoimet ovat omaan silmään ”väärin” asettellut ja sillä tästä ei ole muuta mahdollisuutta kuin poimia pari hyvää vaihtoehtoa illan otteluun :

Valinta/Valinnat:

Suomi suora voitto 3.35 @ Coolbet
Suomi moneyline  2.65 @ Unibet

 

Venäjä – Tsekki

Venäjällä oikeastaan ensimmäinen ”todellinen” peli tänään Tsekkejä vastaan, 2 ensimmäistä oli harjoitusta tämän illan vastustajaa verraten. Tsekki pelannut niin ikään 2 ottelua, joista toinen Ruotsia vastaan jonka hoiti komeasti 5-2. Tsekillä on ”kotietu” koska faneja on Slovakiassa PALJON verrattuna itänaapuri Venäjään, pakkohan tuolle vähän antaa painoarvoa. Tsekin joukkue ei todella ole huono, on NHL jannua sekä muita euroopassa pelaavia kärkinimiä. Venäjän ongelma on aina ollut ja tulee olemaan viisikkopelaaminen joukkueena, joukkue on täynnä kovia yksilöitä jotka haluavat loistaa vuoronperään, kun vastassa on kova nippu viisikko ja joukkuepelin hallitsevan Tsekki, saattaa punakoneella tehdä tiukkaa.

Valinta/ Valinnat

Tsekki moneyline 3.1 @ Unibet

Tsekki +1.5  1.78 @ Unibet 

 

Norja – Ruotsi

Norja on pelannut alkuun ”hyvin” vastassa ollut 2 kovaa joukkuetta, Venäjä sekä Tsekki. Molempia vastaan on Norja onnistunut maalinteossa kahdesti, omissa toki soinut vielä useammin.
Ei katsota kuitenkaan sitä vaan tarkistellaan Ruotsia.. Tsekkiä vastaan pataan, jonka jälkeen Italia kaatui 0-8, kuulostaa hyvältä mutta kun lisätään tähän että Sveitsi vei Italian 9-0 niin ei Ruotsin suoritus mikään tähtitieteellinen ole. Kertoimet toki on selvät, Ruotsi vie Norja vikisee.. mutta onko se näin ? Norjalla ei ottelussa ole hävittävää, ainoastaan voitettavaa, lisäksi Norja on levännyt yhden päivän Ruotsia enemmän ja lähtee illan otteluun ”tuoreemmalla” jalalla. Tähän löytyykin muutama varteenotettava pelikohde:

Valinta/Valinnat :

Norja +4  1.88 @ Unibet

Molemmat joukkueet tekevät väh 2 maalia  3.45 @ Unibet 

Norja yli 1 maali 2.08 @ Unibet 

 

Tsemppiä vetoihin! Alta pääset nauttimaan loistavista bonuksista! Muista myös tämän kuukauden pelitietokone raffle, josta voit lukea TÄÄLLÄ 

1.
Unibet

Ensitalletusbonus 100% jopa 200€ saakka

NON-STICKY

Jos voitat omalla rahalla, voit pyytää bonuksen poistamista asiakaspalvelusta!

1.
Coolbet

Ensitalletusbonus 500% 50€ saakka! Bonus koodi CMF2

500% bonus. Talleta 10€ pelaa 60€ Bonus koodi: CMF2

Edelliset vihjeet

Vastaa

Are you over 18-years old ?

It's our responsibility to make sure our visitors are of legal age. Are you at least 18 years old?