Leeds – West Ham

Kotijoukkue Leeds on alkanut hyvän startin jälkeen hiipua kohti peräpäätä, kun taas lontoolaisvieraat pelaavat pitkästä aikaa hyvää alkukautta.

Odotettavissa molemmilta hallintajaksoja, eikä selkeää ennakkosuosikkia ole, vaikka Leedsille kertoimien valossa suosikin asemaa tarjotaan, enkä oikein näe muuta syytä siihen kuin kotietu, West Hamin käyrä on ylöspäin ja en näe syytä miksi se ei tänään lähtisi 1-3 pistettä rikkaampana kotimatkalle, tasaisen ottelun jälkeen jossa molemmilla tulee olemaan hetkensä.

West Ham DNB saa reilu kahden kerrointa, mutta myös X2 antaa pelattavaa. West Ham DNB (kerroin 2,32)

Alle 10,5 kulmaa (1,87)

Valladolid – Osasuna

La Ligan illan ainoa kamppailu, on liigan häntäpään taistelu jossa kuntopuntarin surkein joukkue Osasuna vierailee Valladolidin vieraana.

Osasuna pitää tällä hetkellä vielä Valladolidia takanaan, mutta vain pisteen erolla ja tänään tekee varmasti kaikkensa ottaakseen vähän etumatkaa, joten pelkästään puolustamaan ei Osasuna lähde, jolloin myös Valladolidin täytyy keskittyä enemmän puolustamaan.

Valladolid alle 4,5 kulmaa (kerroin 1,91)

Sassulo – Benevento

Loistavasti pelaava Sassulo yrittää pitää kolmen ottelun tappiottomana putkessa pelaavan Beneventon kurissa, joten ottelusta nähtäneen tasainen ottelu jossa Sassulo hallitsee, mutta hyvällä itseluottamuksella pelaava Benevento pistää hyvin vastaan, ja pelivalinta löytyy maalimäärästä.

Alle 3,5 maalia (kerroin 1,65)

VOITA OSUUS 2700€
TAKAISIN YLÖS