WINDY CITY

 

Yleiskatsaus

Tanssi tiesi 1930-luvun mölyävään maailmaan, missä seuranaiset, mafia ja sikarit hallitsivat maailmaa. Kävele Chicagon uskomattomien pilvenpiirtäjien keskuudessa ja anna sen raikkaan tuulen täyttää keuhkosi.
Tämä Endorphinan uusi ”vanhantyylinen” kolikkopeli kertoo tarinan riskialttiista ja vaarallisesta rakkauskolmiosta, joka tapahtuu tämän tuulisen kaupungin kaduilla armottoman mafiapomon, hänen vaimonsa ja lähimmän kumppanin välillä.
Intohimoa. Gangstereita. Raakuutta.
Oletko tarpeeksi rohkea todistamaan kuinka tarina päättyy? Anna katuvalojen valaista tietäsi kohti räikeän komeita voittoja.

Pelin kuvaus
Windy City on 5-kelainen, 3-rivinen kolikkopeli jossa 10 voittolinjaa Chicagon kaupungin vilkkaalla hengellä.
Kauniit naiset, armottomat gangsterit, kalliit autot, aseet, sikarit ja kielletty viski – se oli juuri sitä, mikä luonnehtii Chicagon 30-luvun elämää. Koko ilmapiiri vilkkuu sinulle Windy Cityn -keloilla.
Mafiapomo on wild symboli, joka korvaa kaikki symbolit scatter symbolia lukuun ottamatta.. Pomo-auto on scatter symboli, joka kolmen tai useamman yhdistelmänä, laukaisee 10 ilmaista peliä, jotka voidaan myös aktivoida uudelleen. Ilmaisten pyöritysten aikana Scatter toimii wild symbolina ja voi korvata muita symboleja.

 

JULKAISUPÄIVÄ: 14.4.2020

VOLATILITEETTI: 3/5

MAKSIMI VOITTO: ?

RTP: 96%

Are you over 18-years old ?

It's our responsibility to make sure our visitors are of legal age. Are you at least 18 years old?